האייקון הפמיניסטי, המעדיפה את המותג המקורי של הפמיניזם אשר זיכה נשים בזכות להצביע והעלה גיבורות כגון קתרין הפבורן, אמליה ארהארט ואן מורו לינדברג – אומרת כי הגל השני של הפמיניזם הוא "רעל מוחלט שהתפשט ברחבי העולם."
פגליה מסבירה שהפמיניסטיות המקוריות "העריצו את מה שעשו גברים ולא היתה הכפשת גברים כמו מה שהפך לשיטה בגל הפמיניזם השני".
מותג הפמיניזם שנוצר על ידי בטי פרידן בשנות השישים, אמרה פגליה, מבוסס כעת על "השמצת גברים" ו"הגדרת הגברים כמדכאים ועריצים במהלך ההיסטוריה".
"זהו שקר מוחלט", היא אומרת, "אֶקְסְטְרָפּוֹלַצְיָה (חיוץ) של נוירוטיזם מצד הפנאטיות האלה".
פגליה מוסיפה כי ״דור פתיתי השלג״ (“snowflake generation”) הוא גם תוצאה של המדיה החברתית, "שבה אנשים מרגישים שיש להם כל כך הרבה חברים והם מחפשים תחושה שהמציאות מנחמת אותם ומרפדת אותם".
עוד אומרת פגליה כי על ידי ניסיון להשמיט את העובדות על ההבדלים בין המינים, הפמיניזם של הגל השני "למעשה חושף נשים צעירות לסכנה".
פגליה מוסיפה כי מערכת החינוך של המדינה כשלה כלפי הצעירים, שכן היא "ניסתה לגרום לכולם להרגיש טוב", ומשתמשת במילה "גיוון" כ"דגל" בניסיון לפצות על משהו מן העבר – ואת האמת הקשה לגביו אפילו לא מלמדים יותר מחשש "לפגוע" בקבוצות אנשים.
אפשר להשוות את הפמיניזם של הגל השני ל"אינקוויזיציה הספרדית", מסבירה "כל צורה של מחלוקת – אפילו בתוך הפמיניזם – מטופלת ככפירה … והם בפועל מנסות להרוס אותך".
פגליה מוסיפה כי בעוד שפמיניסטיות מהגל השני דוחפות לכיוון הרס הדת והתרבות המסורתית, התוצאה היא שנוצרה "דת חדשה" של תקינות פוליטית.
[מקור: ״ברייטברט״]
בזמן הכנת הכתבה על קמיל פגליה התפרסמה כתבה אחרת ב״מעריב״.
מיותר לציין שכל אדם אשר עיניו בראשו, בתנאי שהוא אינו כיבשה שימושית מהזן המטומטם ביותר, יכל לצפות בדיוק לתוצאה הזאת:
-
נשים יקרות, מה קרה לכן? מה קרה לנו?
-
האם החיוך הדמנטי הזה הוא עוד סימפטום של אג׳נדת קריסת הטסטוסטרון במערב של הפרוגרסיבים?
-
הרצאה על הספר החדש: כיצד טסטוסטרון מניע את מלחמת המינים המתרחשת כיום על דמותה של תרבות המערב
-
במר״צ ׳מתעוררות׳ לשירת האינטרנציונל
-
ושוב לא במקרה חיות אדם, פטריארכים מנוולים, כמובן שלא במקרה הם כדורגלנים ועוד יותר שלא במקרה מבית"ר ירושלים, אנסו בחורה קטנה ואומללה
-
כך נראה העדר ביום הכבשה הבינלאומי
-
לכבוד יום האישה, משהו על המילה ׳שוביניזם׳.