December 26, 2022, 5:48 pm
![](https://conspil.com/wp-content/uploads/2020/12/httpsapi.telegram.orgfilebot932526004AAEJUT2zZMsLmUtiJS80ZyNF5AS1zGAQnnYphotosfile_660-700x300.jpg)
כל התוכן באתר הוא בגדר לכאורה…
https://hebrewnews.com/article/51766/preview/1
"קבצים שפורסמו ב-21 בדצמבר ודווחו על ידי העיתונאי לי פאנג פירטו כיצד טוויטר "סייעה בשקט לקמפיין הלוחמה הפסיכולוגית המקוון והחשאי של הפנטגון" שמטרתו להטות דעות במזרח התיכון, איראן וערב הסעודית.
על פי אותם קבצים, טוויטר עבדה עם הפנטגון למרות שטענה כי היא עושה "מאמצים מרוכזים לזהות ולסכל מניפולציות בפלטפורמות הנתמכות על ידי ממשלות".
"למרות ההבטחות לסגור רשתות תעמולה חשאיות המנוהלות על ידי המדינה, מסמכי טוויטר מראים כי ענקית המדיה החברתית סייעה ישירות למבצעי ההשפעה של צבא ארה"ב", כתב העיתונאי החוקר פאנג העובד באתר ה-The Intercept.
"מאחורי הקלעים, טוויטר נתנה אישור והגנה מיוחדת למבצעי ההשפעה הפסיכולוגית המקוונים של צבא ארה"ב", המשיך פאנג, והצביע על חשבונות מדיה חברתית ופרסונות מקוונות שנוצרו על ידי צבא ארצות הברית."