February 25, 2021, 7:10 pm

כל התוכן באתר הוא בגדר לכאורה…

ה"שיטה" של הדיפ סטייט במשרד הבריאות (ע"ש לזלי וקסנר) – לטייח רגע לאחר ניסוי ישראלי מוצלח.

כפי שכתבנו קודם, האיברמקטין נחסם לשימוש לכאורה על ידי משרד הבריאות, ממש לאחר שהסתיים ניסוי מוצלח בתרופה בביה"ח שיבא:

הניסוי שבוצע על ידי פרופ' אלי שוורץ, הסתיים בסוף השבוע הראשון של פברואר והוא הראה כיצד איברמקטין משמש כטיפול ראשוני יעיל במיוחד נגד הוירוס הסיני.

פרופ' שוורץ טוען שהמחקר הראה שהאיברמקטין עזר לחולים להחלים בתוך 6 ימים בלבד וטוען שמדובר בתרופה שהיא משנת מציאות בכל הקשור לבריאות הציבור:

"מנק' מבט של בריאות הציבור, רב מטופלי הקורונה הם מקרים קליל ו- 90% מהמטופלים שוכבים בבידוד מחוץ לבית החולים. אם יש ברשותנו תרופה שמקצרת את תקופת ההדבקה, זה יהיה שינוי דרמטי כי זה אומר שמהר מאוד הם לא ידביקו אחרים. יתר על כן, זמן הבידוד יתקצר מ- 10 ימים וזה יתרום למשק."

פרופ' שוורץ גם טוען שהניסוי מראה שאם משתמשים בתרופה כטיפול מוקדם, זה עשוי למנוע החמרה של המצב והגעה לטיפול נמרץ. אם זה נשמע לכם מוכר, הרי שזה משום שאלה בדיוק ההשפעות של ההירוקסיכלורוקין.

יעילות האיברמקטין ידועה עוד מחודש אפריל כשהחלו להשתחרר תוצאות של ניסויים ומחקרים שבדקו את יעילות התרופה, אך הניסוי של פרופ' שוורץ הוא מבין המהימנים ביותר שנעשו עד כה.

העובדה שהיו ראיות ליעילות התרופה עוד מאפריל כמובן שלא הפריעה לשחקני הדיפ סטייט שלנו מלחסום אותה וכל זכר ליעילותה.

אם גם זה נשמע לכם מוכר? סימן שקראתם את הכתבות שלנו על ההידרוקסיכלורוקין.

בחודש מאי האחרון פורסמו תוצאות של ניסוי שבוצע בביה"ח "העמק" בעפולה וכלל מתן הידרוקסיכלורוקין כטיפול ראשוני:

"מסיכום הגל הראשון של חולי הקורונה שטופלו במרכז הרפואי העמק עולה כי בעזרת הידרוקסיכלורוקווין, מתוך 74 חולי קורונה, בהם חולים קשים ובינוניים, אף חולה לא נזקק להנשמה מלאכותית. 71 חולים החלימו, ו – 3 היו מאושפזים במצב קל." ארגון הבריאות העולמי מנע בהנחיות שלו תרופות שיכלו למנוע הגעה להנשמה מלאכותית שכיום רואים כי ייתכן ועושה נזק רב מתועלת"

"מניתוח הנתונים בישיבות הקליניות המשותפות לרופאים שהיו מעורבים בטיפול בחולים אלה – רופאי מחלקות פנימית קורונה בשיתוף מומחים למחלות זיהומיות, ורופאי טיפול נמרץ והרדמה – מתחזקת ההערכה כי ההסבר לתוצאות הטובות כרוך בבחירת פרוטוקול טיפולי המשלב את התרופה הידרוקסיכלורוקווין (תרופה המשמשת בדרך כלל לטיפול במחלות מפרקים) ביחד עם נוגדי קרישה כבר בשלב מוקדם של המחלה וכן טיפול בחמצן בזרימה גבוהה."

ומה קרה בהמשך? ארגון הבריאות העולמי המליץ נגד השימוש בתרופה, מכונת התעמולה הממוסדת החלה בקמפיין להכפשתה על בסיס מחקר מוטה ומשרד הבריאות גנז את התרופה תוך התעלמות מהניסוי בעפולה ומהתשתית המחקרית המבוססת שקיימת. כל הפרטים כאמור בידינו.

כפי שראיתם השיטה היא אותה שיטה בשני המקרים. התבססות על נראטיב של ארגון הבריאות העולמי המושחת, התעלמות ממחקר ישראלי מוצלח וחסימה מוחלטת של התרופה מצילת החיים ממדפי בתי המרקחת בסמוך למחקר.

האם מדובר באיוולת או שמא במשהו אפל ופוליטי הרבה יותר? ישנם "צירופי מקרים" שעשויים לעזור לנו לענות על השאלה.

1. בחודש מאי בוצע הניסוי המוצלח בהידרוקסיכלורוקין בישראל.

2. האם זהו "צירוף מקרים" שבחודש מאי שר הבריאות לשעבר ליצמן ומנכ"ל משרד הבריאות בר סימן טוב נאלצו להתפטר, לאחר קמפיין תקשורתי נגדם?
https://www.google.com/amp/s/www.themarker.com/amp/news/health/1.8721640

https://www.google.com/amp/s/www.themarker.com/amp/markerweek/.premium-1.8845534

האם זהו "צירוף מקרים" שאת ליצמן החליף אדלשטיין, חתנו של האוליגרך נבזלין שמקורב לגלובליסטים, ואת בר סימן טוב החליף בוגר קרן וקסנר פרופ' חזי לוי, כך שכעת בראשות משרד הבריאות עומדים שני בוגרי קרן וקסנר, לוי והמשנה הותיק גרוטו, גרוטו שהוא גם חבר בועד המנהל של ארגון הבריאות העולמי המושחת?

נזכיר שרוה"מ נתניהו דאג להביא מלאי של הידרוקסיכלורוקין עוד בתחילת חודש אפריל. זה לא מנע ממכונת התעמולה לפתוח בקמפיין מרוכז נגד התרופה. אתם כבר יודעים למה.
https://www.haaretz.co.il/health/corona/.premium.HIGHLIGHT-1.8760539

האם כעת לאחר שאפילו שחקני הדיפ סטייט האמריקאי התקפלו, התועמלנים יתנצלו?

Fake news = Enemy if the people

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *