January 18, 2021, 6:43 pm

כל התוכן באתר הוא בגדר לכאורה…
מדוע דוברת הקונגרס, הדמוקרטית ננסי פלוסי כה מפחדת ממינויו של עוה"ד מייקל אליס, לתפקיד הפרקליט הראשי של סוכנות הביון NSA?
https://www.speaker.gov/newsroom/11821-0
כזכור, סוכנות ה- NSA נחשבת לגוף ה sigint (מודיעין אותות ונתונים) המוביל בארה"ב וקיו אמר לא פעם שברשות הפטריוטים מה- NSA "נמצאים כל החומרים המפלילים על השחקנים הרעים".
אז מדוע פלוסי כה פוחד מהמינוי של אליס?
מייקל אליס כיהן בעבר כפרקליט הראשי של חבר הקונגרס דווין נונז והוא היה אחד ממעגל האנשים, שתדרכו את נונז בדבר תפירת תיקי טראמפ-רוסיה ופרשת #אובמהגייט.
1+1=2?
יחד עם אליס, דווין נונז תודרך על ידי קאשיאפ "קאש" פאתל שהיה ראש המטה שלו במחלקת המודיעין של בית הנבחרים התחתון ובהמשך קודם לבית הלבן וכיהן לועדה לבטחון לאומי (nsc). את חומרי התדרוך הכין איש המודיעין ומקורבו של הגנרל פלין, עזרא כהן-וטניק.
וטניק כיהן גם הוא כבכיר במועצה לבטחון לאומי (nsc), עד אשר הסתכסך עם היועץ לבטחון לאומי, איש הדיפ סטייט הגנרל מקמאסטר. מכאן וטניק המשיך לדלג בין מספר תפקידים בממשל, לרבות כהונה קצרה כיועץ לריגול נגדי עבור התובע הכללי דאז ג'ף סשנס, עד אשר בנובמבר האחרון הוא מצא תפקיד קבוע.
בנובמבר האחרון קאש פאתל ועזרא כהן-וטניק, שני אנשים שמהם אובמה והדיפ סטייט פוחדים פחד מוות, קודמו לתפקידים בכירים בפנטגון, יחד עם מזכיר ההגנה החדשה כריס מילר, כחלק מניקוי האורוות שביצע טראמפ בפנטגון.
כעת מתברר שגם הקידום של אליס הוא חלק מאותו מהלך שמשריין למעשה את כל נאמני טראמפ שפעלו לחשוף את השחיתות של הדיפ סטייט של אובמה, בתפקידי מפתח לקראת הישורת האחרונה.
המשפטן שמלחיץ גם את ג'ף בזוס:
לאחר שסיים את תפקידו בלשכה של נונז בועדת המודיעין, אליס שנחשב לתומך טראמפ מובהק, קודם בשנת 2017 לתפקיד של פרקליט בכיר בועדה לבטחון לאומי של הבית הלבן (NSC) ובהמשך אף הגיע לתפקיד ניהולי בכיר.
לפי בטאון התעמולה של ג'ף בזוס – הוושינגטון פוסט, **אליס היה אחד מאותם אנשי סגל שהמשיכו לחשוף את חבר הקונגרס נונז למסמכי המודיעין על פרשת #אובמהגייט, מסמכים שבזכותם נונז יכל להציף את הדברים בקונגרס ולהפעיל את סמכותו על מנת לקדם דברים כך שיטופלו בהמשך בסנאט (הזכרו בפוסט שלנו על הסנאטור צ'אק גרסלי והקשר שלו לועדה המשפטית של הסנאט).
הוושינגטון פוסט טוען שאליס נבחר לתפקיד עוד בנובמבר, מה שמחזק את ההנחה שמדובר בחלק ממהלך גדול שכלל את מינוי הפטריוטים לצמרת הפנטגון.
הפוסט מביא כרגיל "גורמים אנונימיים" שטוענים שראש ה NSA הגנרל פול נקאסוני לא תמך במינוי, אך אין לו על כך שום השפעה. יתכן מאוד וה"גורמים האנונימיים" הללו, הם ביטוי לכך שבזוס מאוד לא אהב את המינוי הזה.
https://www.washingtonpost.com/national-security/former-gop-political-operative-michael-ellis-named-as-nsa-general-counsel/2020/11/09/8c7c025a-22cc-11eb-8672-c281c7a2c96e_story.html