November 17, 2020, 9:33 am

כל התוכן באתר הוא בגדר לכאורה…

ומה יש לנו כאן?

בראיון לטלוויזיה הפיליפינית מ- 2015, הבעלים של סמארטמטיק – לורד מארק מאלוק בראון, גלובליסט, מקורב לסורוס ובכיר בקבוצת המשברים שלו וב"קרן החברה הפתוחה", מודה שקיים הסכם רישוי בין דומיניון לסמארטמטיק!

משמע דומיניון = סמארטמטיק, משום שהם משתפים טכנולוגיה וסמארטמטיק למעשה משתמשת בטכנולוגיה של דומיניון ומפיצה אותה. זה אומר שסמארטמטיק של המקורב של סורוס, לא מעורבת ישירות רק בבחירות בקליפורניה, אלא גם בכל מדינות המפתח דרך דומיניון.

הראיון עם הלורד בראון מוכיח את הטענה שלנו מהכתבה שפרסמנו לפני יומיים:

בחירות 2020, הונאת הסייבר הגדולה בהסטוריה – חלק א': חברת דומיניון מספקת את מכונות ההצבעה וחברת SCYTL סופרת את הקולות. האם הצבא האמריקאי ורשויות גרמניה פשטו על שרתי האכסון של חברת SCYTL ולמה זה חשוב?

שימו לב שבבחירות ב 2015 בפיליפינים הועלו טענות קשות כלפי של הונאת בחירות מכוונת, כלפי מערכות ההצבעה האלקטרוניות של סמארטמטיק.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *